W/B Control

Gemaakt door Sars 11 maanden geleden

Commentaar op W/B Control

FinlayDaG33k
11 maanden geleden
Nee, je mag er 4 van elke in hebben zitten als je dit wilt.
Echter mag je maar 1 van elke op het veld hebben (dus bijv wel 1 Nissa en een Liliana, maar niet 2 Nissa).
Als je dat wel probeert, komt de legendary rule te pas en moet je er eentje sacreficen
jennifer56
11 maanden geleden
Ik zie dat je 5 planeswalkers in het deck hebt, ik dacht dat je maar 1 planeswalker in je deck mocht hebben of heb ik dat dan verkeerd? Ben nog maar een beginneling hoor.
iDeal Mister Cash Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top