Aurelia, the Warleader

Aurelia, the Warleader

Gatecrash

Flying, vigilance, haste
Whenever Aurelia, the Warleader attacks for the first time each turn, untap all creatures you control. After this phase, there is an additional combat phase.
€ 7,00

Op voorraad. Nu besteld, dinsdag in huis.

Win een Boosterbox Modern Horizons Maak automatisch kans op een boosterbox Modern Horizons! Ontvang gratis loten bij elke 40 euro die je besteedt.

Kaart informatie

NaamAurelia, the Warleader
Manacost
Converted mana cost6
TypeLegendary Creature - Angel
SetGatecrash 
RarityMythic
Oracle tekstFlying, vigilance, haste
Whenever Aurelia, the Warleader attacks for the first time each turn, untap all creatures you control. After this phase, there is an additional combat phase.
Power3
Toughness4
FlavortekstWhere Razia was aloof and untouchable, Aurelia is on the frontlines, calling for war.
ArtiestSlawomir Maniak
 

Reacties op Aurelia, the Warleader

Rody
8 dagen geleden
Nee, extra combat steps worden niet genegeerd, alleen extra turns. Dus kaarten zoals Time Warp doen niets.
Nissa333
8 dagen geleden
Ik las laast de huisregelds door van jullie commander avonden, betekent het als je jezelf met Aurelia, the Warleader een tweede combat phase geeft deze genegeerd wordt bij jullie?
MagnusMagicus
1 jaar geleden
Correct. Normaliter tap je een creature als die aanvalt, maar niet altijd (zoals bij Vigilance) en iets untappen is niet hetzelfde als het uit combat halen. Dat moet er specifiek bijstaan.
BuidingMage
1 jaar geleden
Ze zitten nog gewoon in combat, bij Vigilance hoef je toch ook niet te tappen?
bartist
1 jaar geleden
Untap betekent niet dat ze uit combat gaan.
Kijk maar naar de verwoording van Maze of Ith en de achterkant van Thaumatic Compass
Lloyd1990
1 jaar geleden
Is het niet zo dat je creatures meteen ge-untapped worden als Aurelia, the Warleader aanvalt? en dat ze dan dus ook geen damage doen?
Anders zou er toch op moeten staan 'untap all creatures you control after the combat phase"
n4ppy
2 jaren geleden
Die zijn nu niet (meer) op voorraad goede tip
MagnusMagicus
2 jaren geleden
Ach, je kunt dan altijd nog Tsabo's Decree spelen .
n4ppy
2 jaren geleden
Hmmm die zit ook in de From the Vault: Angels die mijn vrouw morgen krijgt.
Dan toch maar splash in mijn liliana zombie deck voor een Peacekeeper?
MagnusMagicus
2 jaren geleden
Uhoh...tijd om Peacekeepers in te gaan slaan
iDeal Mister Cash Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top