Fijn dat je er bent!

Om de ervaring op onze website zo magisch mogelijk te maken voor je, gebruiken we cookies. Deze worden ingezet voor digitale veiligheid en om je producten te tonen die aansluiten bij jouw interesses.

Frenzy Sliver (foil)

Frenzy Sliver (foil)

Premium Deck Series: Slivers
€ 1,00

Momenteel niet op voorraad

Email mij eenmalig zodra dit artikel leverbaar is.

Breng mij op de hoogte
15 jaar Bazaar of Magic
Bazaar of Magic bestaat 15 jaar! Ontvang nu een gratis Prize Ticket bij elke € 75 die je besteedt! Met elke Prize Ticket win je een toffe prijs. Vind jij een gouden ticket voor een exclusief evenement met backstage tour of win jij € 1500 winkeltegoed? Lees meer.
  • Spaar 1 gratis spelpunt
  • Gratis verzending NL vanaf € 50
  • Vandaag besteld? Morgen in huis*
  • Beoordeeld met een 9.2
  • Spaar voor gratis producten
  • 70.000+ producten op voorraad

Productbeschrijving

All Sliver creatures have frenzy 1. (Whenever a Sliver attacks and isn't blocked, it gets +1/+0 until end of turn.)

Kaart informatie

NaamFrenzy Sliver
Mana Cost
Mana value2
TypeCreature - Sliver
SetPremium Deck Series: Slivers  
RarityCommon
Oracle tekstAll Sliver creatures have frenzy 1. (Whenever a Sliver attacks and isn't blocked, it gets +1/+0 until end of turn.)
Power1
Toughness1
Artiest Glen Angus

Decks met Frenzy Sliver

commander
Sliver commander
door Ravanger86 3 maanden geleden
commander
Slivers
door Arobos 1 jaar geleden
commander
Sliver
door ghostdragon 10 maanden geleden
commander
Slivers
door vitix88 10 maanden geleden

Reacties op Frenzy Sliver

MagnusMagicus
4 jaren geleden
Dat is helemaal correct, het stackt dus wel
Sunitram
4 jaren geleden
De reminder text is wat knullig verwoord, dus ik snap de verwarring.
Als je een Frenzy Sliver en een Venser's Sliver in het veld hebt en ze vallen allebei ongehinderd aan, dan krijgen ze ieder +1/+0 tot einde beurt. De Frenzy geeft inderdaad alleen het creature dat het keyword draagt +1/+0; niet alle slivers.

Echter, als je volgende beurt een Rite of Replication op de Frenzy Sliver cast, dan hebben al je slivers 6x frenzy 1 en als je tegenstander niet blockt komen ze wel met +6/+0 door
BluezamX
4 jaren geleden
Nee, toch? Aangezien iedere Sliver Frenzy 1 heeft, en de rules specifiek "this creature" zeggen, lijkt mij dat het niet stacked
TheRobinros
4 jaren geleden
Maar dan stacked het wel, toch? Met twee van deze jongens in het spel, hebben al je slivers "Frenzy 1, Frenzy 1", ofwel 2 triggers die allebei op de stack gaan en +1/+0 geven op het moment dat die creatures aanvallen, wat misschien wel een soort van beter is dan Frenzy 2 (denk aan Stifle-effecten)
BluezamX
4 jaren geleden
Wel jammer dat dit niet stacked... Anders was het nog wel een leuke kaart geweest om in een Sliver deck te doen!

"702.67a Frenzy is a triggered ability. “Frenzy N” means “Whenever this creature attacks and isn't blocked, it gets +N/+0 until end of turn.”"
MagnusMagicus
11 jaren geleden
Nee, ze hebben letterlijk gezegd dat er allemaal nog niet eerder gebruikte abilities zouden komen . Heb even geen quote bij de hand, maar het is uitgebreid gezegd zonder dubbele bodems .
Fjaulnir
11 jaren geleden
Tja, dat kun je natuurlijk zo interpreteren als je zelf wilt he. Je kunt die uitspraak op de letter interpreteren zoals jij doet, maar je kunt ze evengoed in de geest interpreteren en dan zijn abilities als Frenzy en Delve eventueel wel 'nieuw', aangezien ze in Future Sight alleen een sneak preview waren van mogelijke toekomstige abilities, meer dan echte abilities van een set.


PS ik ben niet pro deze laatste interpretatie (noch pro de letterlijke), ik zeg alleen dat de uitspraak dat er alleen nieuwe abilities inzitten, ook gewoon helemaal anders kan gebruikt worden. Vgl de oorspronkelijke manier hoe Wizards de reserved list plots op een voor hun handige manier ging uitleggen (bv Phyrexian Negator).
 Bijgewerkt 10 maanden geleden door Fjaulnir (tagfix)
MagnusMagicus
11 jaren geleden
Alle abilities in Gatecrash zijn nieuw, net zoals die van Return to Ravnica. Dit is al bevestigd, dus het is 100% zeker dat het niet Frenzy wordt.
Fjaulnir
11 jaren geleden
Nooit bij stilgestaan eigenlijk. Het klinkt echt als een ability (alleen de naam al), maar wie zal het zeggen...
Twigwalker
11 jaren geleden
Wat denken jullie is Frenzy een goede kandidaat voor uul in Gatecrash ?
iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top